Keresés

Online jegyvásárlás

SzaunaPéntek

BUDAPEST SPAS
SZAUNAPÉNTEK

Következő időpont: 2022. május 20.

Amennyiben egy hosszú hét után úgy érzi, hogy teljesen kimerült, SzaunaPéntek programsorozatunk tökéletes választás a testi és lelki feltöltődésre egyaránt.

Kikapcsolódását szakképzett szaunamester kollégáink biztosítják, akik kizárólag prémium kategóriás alapanyagok felhasználásával garantálják a felejthetetlen élményt!

A SzaunaPéntek egy kéthetente megrendezésre kerülő programsorozat, amely során vendégeink az este folyamán négy, különböző tematikájú felöntésen vehetnek részt.

A maximális kikapcsolódás érdekében egy szabadtéri, melegvizes medencében pihenhetik ki magukat az est programjai között.

A felöntések között különböző frissítők és gyümölcsök felszolgálásával növeljük az est élményét.

 

BUDAPEST SPAS
SZAUNAPÉNTEK


Az esti programra KIZÁRÓLAG online tudnak jegyet vásárolni. Beváltásra a program napján van lehetőségük 18 órától. A jegyet QR kód formájában telefonon vagy nyomtatott formában tudják érvényesíteni a kapuban. Kérjük, hogy érvényes védettségi igazolványt hozzák magukkal.

Belépést követően 2 db lepedőt biztosítunk, amelyeket távozáskor kérünk leadni szíveskedjenek. Kérjük, hogy belépést követően a panorámaszauna öltözőhelyiségben öltözzenek.

4 program kerül megrendezésre, az első program 20 órakor kezdődik, és 50 percenként lesznek felöntések.

19:45 órától csak a pihenőtereket, illetve a strandmedencét tudják használni.

A program fürdőruhamentes, a szaunába testet eltakaró, a paddal érintkező részek alá textíliát kell helyezni. A vendégterekben és a medencében fürdőruha viselése kötelező!

6.500 HUF

 

JEGYVÁSÁRLÁSOLVASS TOVÁBB