Keresés

Online jegyvásárlás

Múlt és jelen

 

a kezdetek
A FÜRDŐ TÖRTÉNETEA Paskál Gyógy- és Strandfürdő Budapest legfiatalabb fürdője. A strand létesítését az 1735 méter mélységű kútfúrás tette lehetővé, melyből akkor 1000 liter/perc hozamú 70 oC-os víz tört elő.

A fürdő végül 1989-ben nyitotta meg kapuit, akkor még csak két medencével. Fedett medencék, illetve téliesített épületrészek híján a fürdő még csak szezonálisan tudta fogadni vendégeit.

 

fejlesztések
A FÜRDŐ TÖRTÉNETE

 

A Paskál Gyógy- és Strandfürdő fejlesztése 2016-van valósult meg, ami által a fürdő most már egész évben várja a pihenni vágyó vendégeit. A fürdő a fejlesztés által több beltéri medencével, szaunával és öltözőrésszel is bővült. A fejlesztést követően már több gyógyszolgáltatás is elérhető volt a gyógyulni vágyóknak.

A következő években is fokozatosan fejlődött a fürdő. 2017-ben felújításra került a kültéri gyermekmedence, amelyben új vizes játékelemek kerültek elhelyezésre. A gyermekmedence mellett pedig egy új játszótér került kialakításra.

 

fejlesztések
A FÜRDŐ TÖRTÉNETE

 

2017-ben kialakításra került továbbá egy új finn szauna, amelynek befogadóképessége lehetővé teszi szaunaprogramok kivitelezését. Ettől az évtől kezdve úszómedencénk is kényelmesebben vehető igénybe a téli hónapok során, a fölé építhető sátornak köszöhetően.

 Az egész évben igénybe vehető medencék száma 2018-ban is bővült. Ekkor került átadásra a főépület végében található relax medence. A medence szeparált elhelyezkedése kifejezetten ideális a pihenni vágyók számára.